HJEM Kurs om IDENTITET med PSK-MODELLEN

Personlig identitet

Hvem er du?

Din personlige identitet, eller individualitet er det som gjør deg til den unike personen du er, og som skiller deg fra andre. Den personlige identiteten handler om å være lik deg selv og din personlige identitet, eller individualitet er på en måte det du ser når du titter på deg selv i speilet.

Du ser et kjønn i en viss alder, kroppsform, hårfarge og høyde (ditt utseende). Du ser en type klær, en stil og personlighet. Du ser et menneske med verdier, holdninger og prinsipper. Den du ser har både egenskaper, ferdigheter og karaktertrekk. Du ser med andre ord deg selv inkludert alle dine verdier, egenskaper og ferdigheter. 

Det mest grunnleggende i din personlige identitet er dine verdier, hva som oppleves som viktig og riktig for deg. Det som oppleves som viktig og riktig for deg, sier noe om hvem du er og hva som gjør deg unik fra alle andre.

Din personlige identitet skiller deg fra andre, gjør deg individuell og «lik deg selv». DU er UNIK og BRA nok som du er!

PSK-modellen

Din identitet består av personlig, sosial og kulturell atferd. PSK-modellen gjør deg oppmerksom på dine viktigste verdier, aktiviteter og drømmer, og den egner seg for deg som ønsker klarhet og retning i livet.

Dine verdier

Personlig identitet handler om å være lik deg selv. På en måte det du ser når du ser deg selv i speilet. Hva er viktigst for deg i livet ditt?

PERSONLIG IDENTITET

Dine aktiviteter

Sosial identitet handler om å være lik noen andre, hvilke mennesker du omgås og hva dere gjør når dere er i sammen. Hva gjør du når du har det gøy?

SOSIAL IDENTITET

Dine drømmer

Kulturell identitet handler om å være lik mange andre, livsstilsmuligheter, drømmer og muligheter. Hva er dine viktigste drømmer?

KULTURELL IDENTITET

Ditt tilbud

De siste femten årene har jeg jobbet med nettkurs og selvutviklingsprogram som har kostet flere tusen kroner, samtidig har jeg studert, og samlet kunnskap om identitet, kultur og utvikling.

Normalpris på dette programmet ville vært mye mer, men på grunn av situasjonen verden er i, ønsker jeg å gi noe verdifullt til en billig penge.

Du betaler kun 479 kroner for kurset!

Ønsker du ekstra oppfølging har jeg satt sammen en pakke som inkluderer en individuell samtale, tilgang til alt materiale i 6 måneder og medlemskap i IPogS-klubben i 6 måneder for kr. 4.980,- Samtalen foregår på zoom og du reserverer tidspunkt direkte i kalenderen min.

BESTILL HER

Legg igjen navn og e-post for mer innhold om identitet, personlighet og selvutvikling

Bli med og utvikle deg i sammen med andre!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.