HJEM Kurs om IDENTITET med PSK-MODELLEN

Sosial identitet

Hva er viktig for deg?

Din sosiale identitet er det som forener deg i sammen med noen andre og uttrykkes i gruppetilhørighet og sosiale fellesskap. Den sosiale identitet handler om dine relasjoner, dine roller og aktiviteter.

Din sosiale identitet handler om fellesskap, aktiviteter og tilhørighet i grupper og sosiale kategorier.

Du føler et sterkere «bånd» med noen mennesker og visse aktiviteter, derfor handler din sosiale identitet om å være lik andre mennesker.

Vi kan si identitet både skiller og forener, siden vi lever i relasjon til andre mennesker hele tiden.

Din sosiale identitet blir på en måte summen av de gruppene og sosiale kategoriene du er en del av.

PSK-modellen

Din identitet består av personlig, sosial og kulturell atferd. PSK-modellen gjør deg oppmerksom på dine viktigste verdier, aktiviteter og drømmer, og den egner seg for deg som ønsker klarhet og retning i livet.

Dine verdier

Personlig identitet handler om å være lik deg selv. På en måte det du ser når du ser deg selv i speilet. Hva er viktigst for deg i livet ditt?

PERSONLIG IDENTITET

Dine aktiviteter

Sosial identitet handler om å være lik noen andre, hvilke mennesker du omgås og hva dere gjør når dere er i sammen. Hva gjør du når du har det gøy?

SOSIAL IDENTITET

Dine drømmer

Kulturell identitet handler om å være lik mange andre, livsstilsmuligheter, drømmer og muligheter. Hva er dine viktigste drømmer?

KULTURELL IDENTITET

Ditt tilbud

De siste femten årene har jeg jobbet med nettkurs og selvutviklingsprogram som har kostet flere tusen kroner, samtidig har jeg studert, og samlet kunnskap om identitet, kultur og utvikling.

Normalpris på dette programmet ville vært mye mer, men på grunn av situasjonen verden er i, ønsker jeg å gi noe verdifullt til en billig penge.

Du betaler kun 479 kroner for kurset!

Ønsker du ekstra oppfølging har jeg satt sammen en pakke som inkluderer en individuell samtale, tilgang til alt materiale i 6 måneder og medlemskap i IPogS-klubben i 6 måneder for kr. 4.980,- Samtalen foregår på zoom og du reserverer tidspunkt direkte i kalenderen min.

BESTILL HER

Legg igjen navn og e-post for mer innhold om identitet, personlighet og selvutvikling

Bli med og utvikle deg i sammen med andre!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.