DET BESTE JEG VET ER Å SKAPE

MAGISKE ØYEBLIKK

I SAMMEN MED BARNA

Hei, jeg er Klovnen EKKO

Her og nå eksisterer magien, og gleden bobler over. Mitt største ønske er å skape uforglemmelige øyeblikk sammen med barna.

Barn er det vakreste i verden. De lever i øyeblikket uten bekymringer om fortid eller fremtid. De minste er fullstendig til stede, uten tanke på noe annet i verden. Å få leke sammen med dem i dette øyeblikket er det aller beste med jobben min.

Jeg sprer glede og formidler betydningen av frukt og grønnsaker til både barn og voksne. Mange kaller meg en magisk, tøysete klovn med pedagogisk underholdningsverdi, kanskje fordi jeg tryller med frukt og grønnsaker 🍎🍊🍐

I ØYEBLIKKET FINNES MAGIEN

DER GLEDEN KAN FÅ BOBLE

På besøk i barnehagen

Klovnen EKKO sprer glede med sitt morsomme tulle, tøyse og trylleshow.

EKKO er en magisk klovn med pedagogisk verdi som formidler viktigheten av frukt og grønnsaker 🍎🍊🍐 på en engasjerende og underholdende måte.

Når EKKO besøker barnehagen, skapes det minneverdige øyeblikk sammen med barna, og alle får en pause fra hverdagen og en annerledes og unik dag.

EKTE GLEDE FINNES I Å VÆRE SAMMEN MED HVERANDRE 

Hva gjør en klovn i helgene?

Klovnen EKKO sprer glede i helgene ved å leke og ha popup-show på kjøpesentre, barnefestivaler og andre steder.

Han skaper magi med nærtrylling, lager ballongfigurer og vakre regnbuehår som klovnefrisør.

EKKO er glad for å ta bilder sammen med barn og voksne for å skape gode minner.

Når du møter EKKO med kofferten full av tull, tøys og trylletriks, blir du en del av et vandrende show som sprer glede.

Denne unike kombinasjonen av trylling, tull og lek skaper en underholdningsverdi som engasjerer og inspirerer både små og store.

🍎🍊 🍐🍎🍊 🍐🍎🍊 🍐🍎🍊 🍐

Magisk Underholdning

 Møt Klovnen EKKO – en engasjert og oppmerksom karakter som intuitivt leser publikum, improviserer og tilpasser seg hver barnegruppe. Fra de minste til de største tilbyr han en skreddersydd opplevelse som er tilpasset barnas nivå.

Med klar kommunikasjon og øyeblikkets nærvær bruker han magi for å spre glede og inspirere til å spise mer grønnsaker og frukt. En familieforestilling som fenger og underholder på en pedagogisk måte.

TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON 

Kontakt Klovnen EKKO

Har du spørsmål om pris, tilbakemeldinger eller kan jeg hjelpe deg med noe? Skriv noen ord om hvordan jeg kan hjelpe og del din kontakt informasjon med meg, så hører du fra meg ganske raskt.